Izrada Mobilne Aplikacije 2016-11-04T08:50:47+00:00

Izrada Mobilne Aplikacije

MOBILNE APLIKACIJE VIŠE NISU LUKSUZ

Mobilne aplikacije mogu pomoći u privlačenju novih klijenata, povećanju angažmana i povećati broj konverzija, ali to neće biti moguće ako se korisnik rado ne vraća. Većina brandova nisu upoznati s marketinškim prednostima push tehnologije. Sve dok se ne zloupotrebljava, push tehnologija je učinkovit način da se privuku kupci i održi lojalnost.

Vještine

Android 90%
Java 88%
C++ 83%
JSON 81%
iOS 85%
Universal Windows Platform 80%

Pomoći Ćemo Vam Kreirati Vaše Ideje!

Besplatni Savjeti, Pomoć i Sugestije.

Kontaktiraj odmah!

Savršen Izbor Za Sve

Mobilne aplikacije jednostavnog, modernog izgleda. Ponuditi ćemo Vam par predložaka za izbor, te ćemo u dogovoru s Vama izabrati najbolje rješenje.

Putem kontakt forme pošaljite nam Vaše pitanje / ideju , a mi ćemo Vam u najkraćem roku dostaviti mogućnosti, budžeta i način rada aplikacije

ZATRAŽI PONUDU

Mobiteli ili smartphoni su dio svakodnevnice svakoga čovjeka na ovoj planeti. Koristimo ih stalno i najbolji su uređaj za promociju i oglašavanje.

Zamislite da možete kontaktirati svakog Vašeg korisnika bilo kada i to u potpunosti besplatno. To Vam omogućuju Vaše mobilne aplikacije. Nakon što korisnik skine Vašu aplikaciju osim što će imati sve informacije na jednom mjestu, moći će primati Vaše obavjesti.

ZATRAŽI PONUDU

Prilagodba raznih funkcija Vašim potrebama.

Modificiranje dizajna  Vašim potrebama. Implementacija unikatnih funkcija.

Nudimo i mogućnost prilagodbe naših aplikacija ili sličnih Vašim potrebama. Izradu jeftinih aplikacija (primjer web prikaz), kojoj je glavni cilj mogućnost slanja obavjesti korisnicima.

ZATRAŽI PONUDU

Implementacija aplikacije s Vašim web stranicama, društvenim mrežama i Youtube-om. Omogućite korisniku da lako sadržaj s vaših web stranica  podijeli sa svijetom na svim društvenim mrežama.

ZATRAŽI PONUDU

Kontaktirajte Nas

Android iOS

Prihvaćam da se moji podaci spreme

Ova forma sprema Vaše osobne podatke kako bi Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na upit. Više na Uvjeti i privatnost