Održavanje Web Stranice – Izrada i Održavanje Web Stranica

održavanje web straniceOdržavanje web stranice važno je za bilo koju tvrtku, bez obzira na veličinu. Vaša web-lokacija je prozor vašeg poslovanja za cijeli svijet i može imati velik utjecaj na to kako se percipira vrijednost vašeg proizvoda ili usluge. Dobro održavana web stranica ključna je za usluge u stvarnom vremenu. Sve tvrtke trebaju redovito održavanje web stranice kako bi privukle i zadržale korisnike, održale se na tražilicama i predstavile nove informacije, proizvode i usluge javnosti. Održavanje web stranica također je potrebno za održavanje vrijednosti web stranice tijekom vremena.

Interes klijenata

Dobro održavana web stranica privlači nove kupce i održava razine interesa postojećih kupaca. Vaša web stranica treba biti usredotočena na korisnike i biti relevantna tako da se redovito osvježava sadržaj i osigura da su kontaktne točke klijenata u dobrom stanju. Uobičajeno provjerite jesu li obrasci za kontakt, adresa i popis telefonskih brojeva ažurirani, a proizvodi, usluge i cjenici aktualni i ispravni.

Održavanje web stranice i  utjecaj na tražilice

Održavanje web stranica ključno je za tražilice. Web stranice sa starim sadržajem niže su na ljestvicama tražilica. Neke tražilice, uključujući Google, provjeravaju HTTP zaglavlje web  stranice da li izmijenjeno kako bi se utvrdila važnost indeksiranja. Ako ne napravite česte izmjene, to bi vas moglo gurnuti ispod aktivnih konkurenata na popisu tražilica.

Korporativna slika

Vaša web stranica javno je odraz vaše korporativne slike. Loše održavanje web stranice s puno pogrešaka, prekinutih veza, mrtvih stranica i zastarjelih informacija projicira nesklonu korporativnu sliku i može dovesti do propadanja poslovanja tijekom vremena. Uobičajeno pregledajte izgled i dojam vaše web stranice i ažurirajte je kako bi odgovarala vašoj korporativnoj slici. Provjerite i popravite neispravne veze, pogrešnu gramatiku i pravopisne pogreške što je brže moguće – po mogućnosti prije nego što ih klijent posjeti.

Razmatranja

Vaša aktivnost održavanja web stranica mora pokriti neka ključna područja poslovnog kritičara. To uključuje izradu kopija, kontrolu kvalitete, objavljivanje, praćenje povratnih informacija, praćenje performansi, održavanje infrastrukture, rutinsko održavanje, kontrolu promjena i kontrola rizika. Za upravljanje rizikom morate imati plan za kontinuitet poslovanja za vašu web stranicu i osigurati da vaš davatelj usluga hostinga ima plan rezerve i održavanja koji je u skladu s vašim razinama poslovne usluge, posebno ako imate real-time Ili web-mjesta koja su kritična.

Za detalje kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili posjetite sljedeće: Izrada Web Stranice