Optimizacija 2017-05-05T08:34:35+00:00

Optimizacija

 

SEO &WSO

U mogućnosti ste postaviti svoju Vašu web stranicu visoko na ljestvicu rezultata pretraživanja na Googlu. Da biste to ostvarili potrebna Vam je optimizacija za tražilice (en. SEO – Search Engine Optimization). Kako bi SEO donesao rezultate potrebno Vam je da je kod stranica, fotografije, server i mySQL optimizirani za bolju brzinu. Optimizacija web stranice za brzinu, WSO optimizacija (eng. WebSite Speed Optimization). Inače će Vam ishod SEO optimizacije biti lošiji, a korisnici će učestalo odlaziti s Vaše web stranice zbog sporosti.

Vještine

SEO 90%
mySQL 88%
CSS 90%
HTML 87%
PHP 80%
Photoshop 86%

Pomoći ćemo Vam kreirati Vaše ideje!

Besplatni savjeti, pomoć i sugestije.

Kontaktiraj odmah!

Savršen Izbor Za Sve

Era Nova će postupkom optimizacije Vaših web stranica omogućiti zdravo komuniciranje Googlea i ostalih tražilica te osigurati da je upravo Vaša stranica što bolje pozicionirana među rezultatima pretraga za određene ključne riječi.

Bitno je da ste na vrhu jer će visoke pozicije donijeti kvalitetan promet Vašim web stranicama. Ignoriranje optimizacije za tražilice za Vaše web stranice za jednako  je ignoriranju Vaših kupaca.

ZATRAŽI PONUDU

Client-side optimizacija dobija dosta pažnje u zadnjih par godina, ali neki dijelovi ostaju nezapaženi. Ukoliko pogledate web stranice čak i one koje su „optimizirane“ vidjet ćete da im brzina i odziv nije najbolji. Sav taj neobrađeni kod dodaje dodatnu težinu stranici.

HTML je još uvijek lingua franca za objavljivanje hipertekstualnih dokumenata na webu. S jednostavnim označavanje teksta kao što su h1,h2,h3 , HTML je postao univerzalni jezik webu.

ZATRAŽI PONUDU

Bilo da ste profesionalni web dizajner ili jednostavno početnik u radu s WordPress temama, svaki web dizajner i danas koristi CSS za stiliziranje svoje web stranice. Bez upotrebe CSS-a zaglavili bismo sa ružnim staromodnim izgledom web stranica. No, korištenje CSS dolazi s cijenom; Vaša web stranica zahtijeva dodatno vrijeme učitavanja za preuzimanje i obradu podataka bitnih za izgled Vaše web stranice. To je razlog zašto je važno optimizirati CSS isporuke i prepoznati zamke korištenje CSS-a koji može blokirati vaše CSS renderiranje ili stvara nepotrebne podatke za preuzimanje.

Zatraži ponudu

Fotografije jako često zauzimaju najveći dio paketa prilikom posjeta web stranice, te jako često stvaraju dodatno potrebno vrijeme za prikaz web stranice. Rezultat optimiziranja fotografija može dovesti do najvećeg poboljšanja u brzini Vaše web stranice. Što su fotografije bolje optimizirane to je manje podataka koje posjetitelj mora preuzeti.

Zatraži ponudu

Kontaktirajte Nas

Prihvaćam da se moji podaci spreme

Ova forma sprema Vaše osobne podatke kako bi vas mogli kontaktirati i odgovoriti na upit. Više na Uvjeti i privatnost